Hogyan törölheti TÉNYLEG a Twitter regisztrációját 3 másodperc alatt (2021)

Talán arra használja a Twitter-t, hogy kövesse a sztárokat, politikusokat vagy akár barátait. A Twitter-nek százmilliónyi felhasználója van és egy remek platformot biztosít ahhoz, hogy rövid információkat oszthasson meg vagy hogy közzétegye a véleményét.

Mindazonáltal, az információmegosztás egyszerű lehetősége a Twitter-en, költségekkel járhat.

Végül több információt oszthat meg, mint ami szándékában állt, ami bajba sodorhatja a munkahelyén vagy az iskolában.

De a túl sok információ megosztása nem az egyetlen ok rá, hogy megfontoljuk a Twitter fiókunk végleges törlését.

Igen kevés személyes információ kell ahhoz, hogy elindítsunk egy fiókot. Valójában, a Twitter az egyike azon kevés platformoknak, amelyeknek nincs szüksége a valódi nevünkre.

Egyszerűen egy névre és egy jelszóra van szükség, valamint egy email címre, amivel megerősíthetjük a fiókunkat. 

Ennek eredményeként, a felhasználók ritkán fontolják meg egy Twitter fiók használatának adatvédelmi következményeit. Mindazonáltal, ha gyorsan végigböngésszük az Adatvédelmi irányelveket, egy kissé másképp tudunk majd nézni a szolgáltatásra.

Tehát, mondjuk azt, hogy eldöntötte, többé nem szívesen használja a Twitter-t, vagy, hogy meg kell állítania az Ön által posztolt zavarbaejtő Tweet terjedését.

Nos, a jó hír az, hogy teljességgel lehetséges teljesen törölnie a fiókját. Ezt relatíve egyszerű megcsinálni!

FONTOS: Minden kattintás, minden megosztás és minden letöltés nyomon követhető, ezután ezeket az adatokat az alkalmazások készítői, az internetszolgáltatók és a távközlési vállalatok eltárolhatják és eladhatják. Csak a VPN-ek – például a NordVPN – biztosítanak védelmet ez ellen, illetve csak így kerülheti el, hogy ezek a harmadik felek összegyűjtsék és eladják a személyes adatait.

1. Lépés – Lépjen be a Twitterébe

Lépjen be a Twitter fiókjába. Ezt inkább a teljes oldalon tegye meg, mint a Twitter alkalmazásban, mivel az alkalmazás nem tartalmaz deaktivációs linket.

Twitter log in

Jelentkezzen be a Twitter oldalán.

2. Lépés – Menjen a Beállításokba és az Adatvédelembe

Kattintson a profiljára és válassza a beállítások és adatvédelem opciót.

Twitter settings and privacy

Kattintson az adatvédelmi beállításokra (settings/privacy).

3. Lépés – Klikkeljen a fiókja deaktivációjára

Görgessen le az oldal aljára és klikkeljen a ‘Fiók deaktiválása’ linkre.

Deactivate account

Válassza a regisztrált fiókja deaktiválását (Deactivate Your Account) a menüből.

4. Lépés – Erősítse meg a döntését

Ezen a ponton, átirányításra kerül a megerősítő oldalra. Ha biztos benne, hogy tovább szeretné folytatni fiókja eltávolítását, akkor kattintaon a nagy kék Deaktiváció gombra az üzenet alján.

Confirm deactivation

Erősítse meg, hogy deaktiválni szeretné a fiókját.

5. Lépés – Írja be a jelszavát

Most egy olyan oldalra irányítják, ami duplán ellenőrzi, hogy törölni szeretné-e a fiókját. Megerősítendő, hogy szeretné véghezvinni ezt az akciót, írja be a jelszavát és klikkeljen a Deaktiváció gombra.

Confirm password

Újra írja be a jelszavát a megerősítéshez.

6. Lépés – Uninstallálja az alkalmazást

Ha a Twitter alkalmazás a telefonján, tabletjén vagy más készülékén található, uninstallálja az alkalmazást.

A fiókját nem deaktiválhatja az alkalmazással, de ha véletlenül ráklikkelne, az alkalmazás visszafordítja a deaktivációs folyamatot az első 30 napban, miután kiválasztotta a fiók deaktiválását. Tehát a legjobb, ha magát az alkalmazást távolítja el.

7. lépés – Ne jelentkezzen be a fiókjába 30 napig

Már majdnem készen van, de fontos megjegyezni újra, hogy van egy 30 napos deaktivációs periódus.

Ha ezidő alatt bejelentkezünk a fiókunkba vagy bármilyen alkalmazásba vagy szolgáltatásba, ami integrálva van a Twitterrel, azt fogjuk találni, hogy a Twitter fiókunk nincs többé deaktiválva. Újra végig kell mennünk a folyamaton.

A legjobb út ennek az elkerülésére, ha végigmegyünk az összes alkalmazásunkon és szolgáltatásunkon és lecsatlakoztatjuk őket a Twitter fiókunkról. Igen, ez időigényes folyamat, de szükséges garantálni, hogy a deaktivációnk permanenssé váljon, hogy megtarthassuk az irányelveket.

Amint végeztünk ezzel a 7 lépéssel és nem léptünk be 30 napig, a fiókunk már nem használható.

Ebbe beletartozik az összes kontaktunk és bármely direkt üzenet, amit küldtünk vagy amire válaszoltunk.

Mindazonáltal, mint a legtöbb másik szolgáltatás esetében, bármely, más oldalakon vagy másokkal, Direkt Üzenet útján megosztott információ, még mindig létezik a fogadó félnél.

Ezt fontos figyelembe venni, mivel ha szeretnénk eltörölni egy zavarbaejtő párbeszéd minden nyomát, ez nem  lehetséges, hacsak a másik személy nem akarja törölni az információt vagy deaktiválni a saját fiókját is.

Ha érdekli a Facebook fiókjának törlése is, kattintson ide.

Adatvédelmi figyelmeztetés!

Ön védtelen marad a meglátogatott weboldalakkal szemben!

IP-cím:

Tartózkodási hely:

Internetszolgáltató:

A fenti információk felhasználhatók az Ön nyomon követésére, a célzott hirdetések mutatására, és az online tevékenységei monitorozására.

A VPN-ek segítenek elrejteni az adatait a weboldalak elől, így Ön mindig védve lesz. A mi javaslatunk a NordVPN — az 1. számú VPN az általunk tesztelt több, mint 350 szolgáltató közül. Katonai szintű titkosítással és olyan adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, amelyek garantálják az online biztonságot, ráadásul — jelenleg 68% kedvezményt kínál a cég.

Privacy Alert box - content - Popular posts

Látogassa meg a NordVPN oldalát

Hasznos volt? Oszd meg!
Tetszett ez a cikk? Értékelje!
Utáltam Nem igazán tetszik nekem Rendben volt Nagyon jó! Imádtam!
felhasználó szavazott
Hozzászólás A hozzászólás hossza 5 és 2500 karakter között lehet.
Köszönjük a visszajelzést.
Várjon! A Nord 68% kedvezményt nyújt VPN szolgáltatásából